Velkommen til Grundejerforeningen Skellet

Kære Grundejere i Skellet

Først og fremmest hjerteligt velkommen til vores nye medlemmer af foreningen. Vi håber, I har modtaget velkomstbrev fra ejendomsmægleren, hvis ikke, ligger det på vores hjemmeside som I finder her.

På hjemmesiden kan du finde alle relevante information vedr. Grundejerforening Skellet. Såfremt du ikke kan finde det du søger, er du naturligvis velkommen til at kontake bestyrelsen.

Velkomstbrev

Du finder vores velkomstbrev ved at klikke på linket og du er altid velkommen til at henvende dig til bestyrelsen med spørgsmål og undringer.

Velkommen til grundejerforeningen Skellet

Hvis du trykker ”syntes godt om” på vores FACEBOOK-gruppe, får du beskeder når der er nyt fra bestyrelsen, arbejdsdage, festlige arrangementer og andet relevant for Hald Strand og vores omkringliggende område.

Tjek ind på vores Facebook 

Vi ønsker, at skabe så sikre og trygge vilkår for alle grundejere som det er muligt. Derfor opfordre bestyrelsen til, at dem der ønsker det tilmelder sig trygfondens Nabohjælp. Det er gratis og helt uforpligtende. Klik på linket herunder og du kan tilmelde dig Nabohjælp sådan at vi kan hjælpe hinanden i Skellets Grundejerforening.